0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
//branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/07/md_5ab35e36409b8.png

Promovare online prin social media

 
Te ajutam sa intelegi impactul pe care il are social media asupra business-ului tau si lucram impreuna pentru a implementa strategii eficiente care iti vor indeplini obiectivele de comunicare.

Prezenta ta in social media va fi una remarcabila, unitara si distinctiva. Iti promitem plaje de like-uri, cocktailuri de share-uri si cascade de engagement.

Consultanta in Social Media

Strategiile eficiente de social media propuse de noi cresc loialitatea clientilor si marketing-ul word-of-mouth duc la cresterea gradului de notorietate, cresterea vanzarilor si a profitului. Vei primi informatii cu planuri detaliate aliniate cu obiectivele de comunicare ale afacerii.

Social Media Research & Insight

Prin auditul conversatiilor, research al liderilor de opinie, al competitiei dar si monitorizarea permanenta a discutiilor din social media identificam topicurile de interes, volumul de informatii pe care trebuie sa-l furnizam si actiunile pe care ar trebui sa le implementam.

Cresterea engagement-ului

Ne ocupam de fiecare aspect al prezentei in social media al brand-ului tau: continut unic postat in intervalul stabilit, managementul comunitatilor de brand, implicarea liderilor de opinie etc. Incurajam si raspundem utilizatorilor si mentinem reputatia afacerii.

Canale de social media prin care iti putem dezvolta afacerea