0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/10/servicii-sms-marketing-brand-digital.png

Servicii complete de SMS Marketing

SMS Marketing-ul - printre cele mai directe canale de comunicare.
Indiferent ca vorbim despre cresterea vanzarilor, dezvoltarea brandului, CRM, loializarea si retentia clientilor SMS marketing-ul contribuie cu succes la majoritatea obiectivelor unui business in dezvoltare.

Iti punem la dispozitie posibilitatea de a comunica in mod constant catre proprii clienti sau catre potentiali.
De asemenea, te vom ajuta sa iti dezvolti afacerea targetand segmentat clienti noi din bazele de date ale marilor jucatori de servicii de telefonie mobila.

 

 

Icon box image
SMS Push catre propria baza de date

Te ajutam sa interactionezi mai eficient cu propria baza de date de clienti. Poti trimite notificari de marketing (reduceri, discounturi, promotii curente), alerte periodice, confirmari sau orice alt tip de mesaj SMS contribuie la atingerea obiectivului tau.

Icon box image
Parteneriate cu Vodafone Romania / Orange Romania

In parteneriat cu cele doua putem transmite campanii de comunicare eficiente catre segmente atent filtrate din bazele de date ale unora dintre cei mai mari jucatori din piata de telefonie mobila.

Icon box image
Local Marketing prin campanii SMS

Dezvolti o afacere locala? Iti punem la dispozitie posibilitatea de a trimite campanii de comunicare catre numerele de telefon care trec frecvent prin aria business-ului tau, sau direct catre cei care sunt acolo chiar in acest moment.

Icon box image
Reporting Avansat

Pentru a imbunatati performanta campaniilor de SMS marketing iti punem la dispozitie metode performante de masurare si monitorizare a rezultatelor generate. Te ajutam, bineinteles, cu interpretari si optimizarea performantelor.

Hai sa discutam despre cum iti poti dezvolta afacerea prin SMS Marketing.