0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
//branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/10/fast-loading-website-pros.png

Servicii complete de optimizare SEO

Practic, acoperim intreg procesul care creste vizibilitatea unui website sau a unei pagini web in rezultatele „naturale” sau neplatite (organice) intoarse de motoarele de cautare. Google, cel mai utilizat motor de cautare al momentului, afiseaza doar 10 rezultate pe prima pagina. Site-ul tau trebuie optimizat pentru a fi vizibil in aceste prime 10 rezultate.
Scopul este clar: acoperim primele pozitii si crestem volumul de trafic organic pentru a atinge obiectivele afacerii tale. Genereaza si tu rezultate prin optimizare SEO eficienta.

 

Analizam din punct de vedere SEO intreg website-ul tau. Verificam structura, continutul, aspectele tehnice si profilul de linkuri. Descoperim punctele forte si zonele care pot fi imbunatatie. Planificam si ne pregatim de implementare.


Stabilim impreuna care sunt cele mai importante produse si servicii, cuvinte cheie si topicuri pe care ne vom concentra intreaga strategie SEO.

Optimizam pas cu pas continutul si aspectele tehnice urmarind strategia stabilita. Reducem viteza de incarcare a fiecarei pagini si, cel mai important, imbunatatim semnificativ experienta utilizatorului.

Dincolo de relevanta si eficienta cu care motoarele de cautare iti pot intelege website-ul, este foarte important sa ai si un profil de inbound links dezvoltat. Curatam link-urile cu potential ridicat de risc si dezvoltam campanii eficiente de link building pentru a imbunatati rezultatele.

Icon box image
Organic Search

Motoarele de cautare pot fi considerate locul in care cererea se intalneste cu oferta. Ne asiguram ca afacerea ta devine solutia ideala pentru clientii tai potentiali.

Icon box image
Keyword Research / Strategy

Unul dintre cele mai importante aspecte este lista de cuvinte cheie. Echipa de specialisti SEO va construi strategia optima de crestere a traficului organic si imbunatatire a prezentei SEO a site-ului tau.

Icon box image
On-Page SEO

Continutul website-ului trebuie sa fie accesibil motoarelor de cautare. Echipa noastra va implementa solutiile necesare pentru a creste vizibilitatea organica si pentru a imbunatati performantele acestuia.

Icon box image
Link Building

Un profil bun de link-uri face parte din orice strategie SEO de succes. Dezvoltam campanii eficiente de link building, pentru a imbunatati prezenta website-ului tau in motoarele de cautare.

Icon box image
Content Development & Marketing

Prospetimea continutului si frecventa face diferenta intre primele pozitii si investitii ineficiente SEO. Te ajutam la dezvoltarea si mentinerea unui volum fresh de continut optimizat din punct de vedere SEO.

Icon box image
Social Engagement

Social signals este unul din termenii de care trebuie sa tii cont in procesul de optimizare. Ne asiguram ca buzz-ul brandului tau in retelele social media contribuie la o mai buna pozitionare a website-ului tau.

Icon box image
Local SEO Strategies

Daca iti desfasori activitatea si in offline, poti beneficia de cresterea vizibilitatii pentru cautarile locale (ex: service auto aproape de mine). Dezvoltam campanii performante de local SEO pentru afacerea ta.

Icon box image
Ecommerce SEO Strategies

Stim cat de mult efort implica dezvoltarea unui magazin online. Mai stim si ca o strategie de e-commerce SEO iti va transforma traficul organic intr-una dintre cele mai importante surse de vanzari.

Icon box image
Google Algorithmic Updates

Una dintre cele mai mari provocari este dinamismul algoritmilor. Fiecare update poate insemna cresteri/scaderi ale traficului tau organic. Ne asiguram ca tinem pasul in mod constant cu fiecare update lansat.

Icon box image
Activity Reports

Stim ca optimizarea SEO pare complicata. Noi o traducem in cuvinte simple. Vei primi periodic rapoarte de evaluare a performantei SEO, date despre trafic si despre cele mai importante cuvinte cheie.