0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
//branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/10/pay-per-click-brand-digital.png

Promovare online prin pay per click

Performance media este unul dintre cele mai importante servicii pe care le oferim pentru orice business cu obiective de crestere. Dezvoltam strategii si mixuri de canale complexe care vor duce, click cu click, la atingerea obiectivelor tale de business dintre cele mai ambitioase.

Plecam de la analiza publicului tau tinta. Aflam ce ii place, il intelegem, ii cunoastem nevoile si stabilim care sunt cele mai eficiente canale media pentru a-l convinge.

Dezvoltam campanii eficiente de Google Adwords, Facebook Ads, Linkedin Ads, Youtube Ads, Gmail Ads si construim strategii eficiente de remarketing pentru ca cele mai calificate segmente de vizitatori sa se transforme in clienti.

Extindem reach-ul prin canale precum Instagram Ads, Twitter Ads si programmatic advertising pe retelele locale de display.

 

Hai sa discutam despre cum iti poti dezvolta afacerea prin promovare Pay Per Click eficienta.

Metode de promovare online prin care iti putem dezvolta afacerea:

Afla ce putem face prin campanii desfasurate in platforme precum Google Adwords, Facebook Ads, Youtube sau Linkedin Ads.

1. Campanii Google Adwords

Lasa echipa noastra de specialisti in Google Adwords sa te ajute sa dezvolti campanii eficiente de pay per click. Ne asiguram ca reclamele tale ajung fix la cele mai valoroase segmente ale publicului tau tinta.

Servicii Promovare Online Google AdwordsObtinem pentru proiectul tau rezultate remarcabile prin campanii de Search, Display Network, Gmail Ads si Remarketing.

 • Targetam intentia utilizatorului prin campanii de search.
 • Extindem vizibilitatea prin reteaua de display.
 • Crestem numarul de lead-uri prin Gmail Ads.
 • Convingem vizitatorii prin Remarketing

2. Promovare prin Facebook Ads

Unul dintre canalele cu cele mai dezvoltate criterii de targetare este Facebook Ads. Vom livra ad-uri si continut relevant strict catre cei ce au nevoie de produsele sau serviciile tale.

Campanii promovare Facebook AdsCream campanii de brand awareness, local awareness sau dezvoltarea comunitatii de fani, in functie de obiectivele tale.

 • Dezvoltam in mod relevant comunitatea de fani.
 • Imbunatatim engagement-ul continutului postat de brandul tau.
 • Generam lead-uri si vanzari prin campanii de performance.
 • Analizam si interpretam corect informatiile despre publicul tau tinta.

3. Campanii video prin Youtube Ads

Extindem vizibilitatea spoturilor TV in mediul online si asistam canalele de performance prin video-uri explicative prin intermediul celei mai mari platforme de video sharing din lume.

Servicii promovare video prin Youtube AdsStabilim obiective, adaptam la context, targetam in functie de criteriile potrivite si implementam campanii eficiente de pay per view.

 • Educam publicul tinta prin video-uri informative.
 • Extindem reach-ul spotului tau in mediul online.
 • Optimizam video-ul in functie de feedback-ul utilizatorilor si performante.
 • Asistam canalele de performance cu raspuns direct.

4. Campanii PPC Linkedin Ads

Cu totii stim unde gasim profesionisti ai celor mai variate industrii. Reteaua LinkedIn este intr-o continua crestere si a devenit una dintre cele mai rafinate canale de promovare B2B.
Promovare online prin linkedin adsTargetam in functie de criterii foarte precise cum ar fi functia, locul de munca sau numarul de angajati ai companiei.

 • Criterii de targetare dezvoltate pentru campaniile de tip Business to Business.
 • Cea mai mare retea sociala a profesionistilor din toate domeniile.
 • Rate de conversii ridicate in campaniile de tip lead generation.
 • Poate genera vizibilitate in segmente de public tinta restranse cu nevoi foarte specifice.

5. Servicii Web Analytics

Masuram atent, adunam date si analizam eficienta fiecarui canal de promovare online in parte. Obtinem cele mai relevante insight-uri pentru afacerea ta si le folosim mai departe in optimizarea intregului ecosistem de performance media.

Servicii Web AnalyticsInformatiile despre vizitatorii website-ului tau sunt una dintre cele mai importante resurse de care putem dispune. Venim in ajutorul tau cu expertiza in interpretarea acestora.

 • Masuram, adunam date si interpretam corect informatiile.
 • Analizam atent efectul fiecarei actiuni de promovare online.
 • Identificam potentiale riscuri si avantaje al afacerii tale in mediul online.
 • Identificam insight-uri utile despre vizitatorii site-ului tau si ii cunoastem mai bine.

Oferim solutii personalizate de promovare online

Pentru noi este foarte important sa te ascultam si sa intelegem cat mai bine proiectul tau astfel incat sa venim cu cele mai potrivite solutii, indiferent de bugetul disponibil pentru investitie. Contextul si obiectivele sunt intotdeauna diferite de la un business la altul. Tocmai din acest motiv obligatorie pentru o colaborare de succes este comunicarea eficienta intre tine si agentie. Inca din prima etapa a oricarei campanii de promovare online vei primi raportari si interpretari ale rezultatelor in mod constant. Vom decide impreuna indicatorii de performanta relevanti pentru tine.

//branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/09/sl73-l11.png
//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/09/sl73-l10.png
Interesat de serviciile noastre? Echipa noastra te poate ajuta sa descoperi potentialul afacerii tale in mediul online. Completeaza formularul alaturat!

Ne ajuta cat mai multe informatii despre proiectul pe care vreti sa il dezvoltati prin servicii de promovare online.