0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
Servicii Promovare Online Google Adwords
Partener certificat Google Adwords

Promovare Google Adwords

Partener Oficial Google Adwords

Echipa noastra de specialisti certificati in promovarea prin Google Adwords te va ajuta sa obtii eficienta campaniilor tale PPC, indiferent daca ai deja un cont de Adwords pe care vrei sa il imbunatatesti sau esti la inceput de drum in acest canal de promovare.

  • Certificati Search Advertising
  • Certificati Display Advertising
  • Certificati Video Advertising
  • Certificati Mobile Advertising

De ce Google Adwords?

Promovarea prin intermediul Google Adwords a devenit un punct de reper stabil in majoritatea planurilor de dezvoltare a afacerilor prezente in mediul online.

Sute de branduri se lupta in fiecare secunda pentru pozitii avantajoase in motorul de cautare sau pentru cresterea vizibilitatii prin intermediul retelei de display.

Motorul de cautare Google poate fi privit ca locul in care cererea se intalneste cu oferta. Utilizatorul isi manifesta interesul prin intermediul unei cautari efectuate, iar brandurile sunt prezentate drept solutii pentru a rezolva problema utilizatorului.

Reteaua de display Google aduna intr-un singur loc miliarde de pagini web pe care putem amplasa bannerele tale. Printr-o targetare corecta campaniile tale vor asigura eficienta investitiei in display advertising.

//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/10/promovare-google-adwords-brand-digital.png
//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/10/promovare-google-adwords-brand-digital-2.png

Servicii Google Adwords

Campanii Google Adwords Search: Asiguram prezenta business-ului tau in primele rezultate in momentul in care un potential client cauta produsele sau serviciile tale.

Campanii Google Adwords Display Newtork: Extindem prin campanii targetate vizibilitatea pe care afacerea ta o capata in randul potentialilor clienti.

Campanii Google Adwords Remarketing: Strangem toti vizitatorii tai in  audiente de remarketing. Ii segmentam in functie de pasul din traseul catre achizitie in care se afla. Livram mesaje specifice fiecarui segment.

 

De ce Brand Digital?

Experienta cumulata in Google Adwords ne-a invatat sa privim dincolo de CTR si CPC si sa intelegem ce conteaza cu adevarat pentru afacerea ta.

Luam in considerare si indicatori precum: sezonalitatea, cash flow-ul, restrictiile si politicile oficiale, planurile de expansiune, KPI relevanti afacerii sau activitatea trecuta de marketing.

Analizam principalii competitori pentru a stabili directia de actiune pentru o pozitionare mai buna atat in motoarele de cautare cat si in mintea consumatorului. Imbinam analiza aceasta cu strategia generala de branding si obtinem rezultate de exceptie.

De la keyword research pana la alegerea website-urilor pe care vom plasa bannere acoperim cu maximum de atentie fiecare pas, astfel incat ROI-ul campaniilor tale de Google Adwords sa asiste obiectivele generale de business. 

https://branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/07/pricing_spaceship-1000x717.png

Impresii generate

195000000

Counter image

Clickuri generate

85000000

Counter image

Bugete administrate lunar (€)

30000

Counter image

Clienti fericiti

50

Counter image

Rata de succes %

98

Counter image

Contacteaza specialistii nostri in Google Adwords

//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-3.png
Completeaza formularul Completeaza formularul alaturat pentru a intra in contact cu unul dintre specialistii nostri in Google Adwords. 

Pentru a eficientiza procesul ne poti oferi inca de la inceput cat mai multe informatii despre afacerea ta (ex: ”Am deja un cont de Google Adwords si doresc optimizarea acestuia”).