0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/10/14885949_1310461438998543_1129366349_n.jpg

Promovare Facebook Ads

Prezenta in mediul online este vitala pentru un brand. Cunosti si tu zicala: ”Daca nu esti pe Facebook, nu existi”. Nu este de ajuns doar sa comunici prin postari pentru a ajunge la clientii tai. Derularea unei campanii de Facebook Ads va fi extrem de utila pentru a-ti face cunoscut brand-ul, ofertele, serviciile, produsele.

Facebook este cea mai mare retea sociala din lume si atinge unul dintre cele mai intalte nivele de engagement din partea utilizatorilor.
Cu peste 8,5 milioane de utilizatori in Romania, Facebook poate deveni unul dintre cele mai importante canale de comunicare pentru brandul tau.

Facebook Ads ne pune la dispozitie un sistem extrem de complex de criterii de targetare prin care putem ajunge fix la segmentele de public tinta relevante business-ului tau.
Dincolo de clasicul agegenderlocation, putem ajunge la clientii tai targeting pe baza de interese, comportament, conexiuni si educatie.

Fiecarui obiectiv de business in parte ii putem atribui un anumit tip de reclama Facebook. De la Ad-uri pentru generare de trafic si postari promovate pana la campanii video sau formulare de lead-uri, Facebook Ads ne ajuta sa imbinam eficient creativitatea cu performanta.

Targetarea Facebook Ads

Fiecare utilizator ofera retelei Facebook in mod proactiv cat mai multe informatii pentru propriul profil. De la interese si studii, pana la locul actual de munca Facebook primeste informatii clare de la utilizatori. 

Dincolo de actiunile proactive ale utilizatorilor, algoritmii Facebook reusesc sa inteleaga si sa dezvolte profilul fiecarui utilizator in functie de comportamentul acestuia.

Toate acestea permit platformei Facebook Ads sa ne puna la dispozitie un sistem extrem de complex de criterii de targetare prin care putem ajunge fix la segmentele de public tinta relevante business-ului tau. 

//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/10/targetare-promovare-facebook-brand-digital-2.jpg
//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/10/promovare-facebook-ads-lookalike.jpg

Campanii Facebook Ads

Putem contribui eficient, prin intermediul promovarii prin Facebook Ads, la cele mai multe dintre obiectivele afacerii tale. Fie ca folosim Facebook Ads pentru awareness si generare de trafic relevant, fie ca il folosim pentru campanii cu raspuns direct si crestere a vanzarilor specialistii nostri te pot ajuta sa comunici mesajele potrivite fiecarui segment de public tinta in parte.

Mai mult decat atat, te putem ajuta prin intermediul Facebook Audience Insights sa iti cunosti mai bine clientii si sa ii segmentezi intr-un mod eficient. Ulterior, pe baza fiecarui profil astfel generat, poti targeta utilizatori similari ai platformei sociale Facebook.

De ce Brand Digital?

Experienta cumulata in Facebook Ads ne-a invatat sa privim dincolo de CTR si CPC si sa intelegem ce conteaza cu adevarat pentru afacerea ta.

Luam in considerare si indicatori precum: sezonalitatea, cash flow-ul, restrictiile si politicile oficiale, planurile de expansiune, KPI relevanti afacerii sau activitatea trecuta de marketing.

Integram cu succes promovarea prin Facebook Ads in mixul de comunicare al afacerii tale. Implementam campanii, optimizam in mod constant si ne bucuram de rezultate.

 

https://branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/07/pricing_spaceship-1000x717.png

Impresii generate

195000000

Counter image

Clickuri generate

85000000

Counter image

Bugete administrate lunar (€)

30000

Counter image

Clienti fericiti

50

Counter image

Rata de succes %

98

Counter image

Contacteaza specialistii nostri in Facebook Ads

//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-3.png
Completeaza formularul Completeaza formularul alaturat pentru a intra in contact cu unul dintre specialistii nostri in Facebook Ads. 

Pentru a eficientiza procesul ne poti oferi inca de la inceput cat mai multe informatii despre afacerea ta (ex: ”Am deja un cont de Facebook Ads si doresc optimizarea acestuia”).