0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/08/Email-Marketing-Computer-and-Message-Icons-Vector-273x300.png

Servicii complete de e-Mail Marketing

Ne ocupam de intreg procesul de trimitere a mesajelelor promotionale. De la alegerea tipului de template, optimizarea landing page-ului, CTA-uri convingatoare si pana la optimizare si cresterea ratei de deschidere.

Activitatea de email marketing reprezinta una dintre cele mai directe tehnologii de publicitate online. Astfel, mesajul tau ajunge in casuta de e-mail a fiecarui utilizator sau potential client. Utilizam cu succes acest canal pentru maximizarea vanzarilor, atragerea unor potentiali clienti sau tehnici de fidelizare.

emailmarketing-brand-digitalNe ocupam de intreg procesul de trimitere a newsletterelor. Incepem cu setarile standard care cuprind analiza business-ului si stabilirea obiectivelor de marketing, alegerea tipului de provider-ului si a template-ului de newsletter. In aceasta etapa, ne gandim totodata la metode de a atrage potentiali clienti (subscribers), adica cei care se aboneaza la newsletter-ul trimis de tine si la o strategie generala de actiune.

Gandim impreuna continutul fiecarui newsletter care ar trebui sa cuprinda beneficii si solutii de care clientii tai au nevoie. Compunem CTA-uri eficiente  pentru abonare, vanzare sau engagement. Optimizam in permanenta pentru ca rata de deschidere a newsletterelor sa se pastreze la cele mai inalte valori. Vei primi raport  in urma fiecarei campanii de e-mail marketing pentru ca tu sa poti fi la curent in mod curent cu performanta acestui canal de promovare online.

Hai sa discutam despre cum iti poti dezvolta afacerea prin E-Mail Marketing eficient.