0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
//branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/10/illustration-Converted-01.png

Consultanta de business

Oferim o analiza competitiva luand un considerare trend-urile industriei digitale dar si prin activitati de cercetare a audientei-cheie pentru a stabili un plan de afaceri fiabil.

Baza unei strategii de succes de promovare in spatiul online o reprezinta un research amanuntit al publicul tinta vizat de afacerea ta. Stabilirea exacta a target-ului si structurarea prezentei digitale in concordanta cu nevoile lor reprezinta cheia succesului in marketing-ul online.

Ceea ce ne diferentieaza de competitori este ca analizam publicul tinta dincolo de aspecte demografice precum varsta, sex, nivel de educatie. Structuram un profil psihosociologic prin care analizam stilul de viata al acestora, activitatea in social media, familiaritatea cu anumite platforme sociale, comportamentul de consum, receptivitatea dar si deschiderea acestora spre anumite mesaje ale brand-ului tau.

Avand stabilit acest profil comprehensiv putem structura un plan de business care include strategie de content, arhitectura website-ului, integrare social media dar si campanii de e-mail marketing.

//branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/10/slide-1.png