0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
Campanii Video Youtube Ads

Promovare prin Youtube Ads

Dincolo de popularitatea Youtube in Romania si la nivel global, intalnim o serie de alte argumente pentru care promovarea prin Youtube Ads trebuie integrata in mixul tau de comunicare digitala.
Prietenos cu bugetul tau de marketing, Youtube este un canal eficient de promovare video in primul rand din punct de vedere cost.
Eficienta, insa, este marcata si de atentia pe care un utilizator al Youtube isi alege continutul video pe care vrea sa il vada si, spre deosebire de TV, aloca semnificativ mai multa atentie display-ului.

Cu peste 7 milioane de utilizatori unici in Romania si aproximativ un milion de canale Youtube romanesti, Youtube Ads devine adesea o extensie smart a vizibilitatii reclamelor TV sau chiar un canal de sine statator de promovare video in mixurile de comunicare. 

Criteriile de targetare Youtube Ads sunt similare cu cele din campaniile de Google Adwords Display. De la cuvinte cheie si interese pana la remarketing si canale alese manual, dispunem de criterii prin care putem ajunge strict la publicul tau tinta.

Varietatea de tipuri de reclame puse la dispozitie de Youtube Ads face si mai simpla atingerea obiectivelor unei campanii de promovare video. De la bannere pana la ad-uri video skippable sau non-skippable creativitatea poate fi desfasurata fara limite. 

Targetarea Youtube Ads

Fie ca targetam pentru campaniile de Youtube Ads prin cuvinte cheie, fie ca apelam la criterii precum interese si afinitate sau alegem manual canalele si aplicatiile in care vrem sa rulam video-ul, putem ajunge strict la cei mai relevanti utilizatori din publicul tau tinta.

Mai mult decat atat, putem include in mixul tau de canale de promovare online si Youtube Remarketing care te poate ajuta la atingerea multora dintre obiective.

Campanii Video Youtube
Promovare Youtube Ads

Campanii Youtube Ads

Indiferent ca ai obiective de brand awareness sau ca vrei ca potentialii tai clienti sa fie eficient informati despre produsele tale sau serviciile pe care le prestezi, Youtube Ads este unul dintre cele mai potrivite canale de promovare video.

  • Poti extinde eficient reach-ul campaniilor TV.
  • Poti desfasura campanii video stand-alone.
  • Poti promova video-uri cu tutoriale sau unboxing pentru produsele tale.
  • Iti poti remarketa publicul tinta prin prezentari video extrem de informative.

De ce Brand Digital?

Experienta cumulata in Youtube Ads ne-a invatat sa privim dincolo de rate de view si CPV si sa intelegem ce conteaza cu adevarat pentru afacerea ta.

Luam in considerare si indicatori precum: sezonalitatea, cash flow-ul, restrictiile si politicile oficiale, planurile de expansiune, KPI relevanti afacerii sau activitatea trecuta de marketing.

Integram cu succes promovarea prin Youtube Ads in mixul de comunicare al afacerii tale. Implementam campanii, optimizam in mod constant si ne bucuram de rezultate.

 

https://branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/07/pricing_spaceship-1000x717.png

Impresii generate

195000000

Counter image

Clickuri generate

85000000

Counter image

Bugete administrate lunar (€)

30000

Counter image

Clienti fericiti

50

Counter image

Rata de succes %

98

Counter image

Contacteaza specialistii nostri in Youtube Ads

//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-3.png
Completeaza formularul Completeaza formularul alaturat pentru a intra in contact cu unul dintre specialistii nostri in Youtube Ads. 

Pentru a eficientiza procesul ne poti oferi inca de la inceput cat mai multe informatii despre afacerea ta.