0721.496.135
Hai sa discutam despre succesul afacerii tale! Contacteaza-ne
Promovare linkedin ads

Promovare Linkedin Ads

LinkedIn este un canal de comunicare extrem de eficient, iar daca esti o companie B2B ar trebui sa iei in considerare promovarea prin LinkedIn Ads. Canalul are doua avantaje principale in ceea ce priveste audienta pe care o poti acoperi: targetarea precisa si actualizarea datelor profilelor.

Linkedin Ads reprezinta intotdeauna o solutie potrivita pentru companiile care ofera servicii sau produse business to business. Cu aproximativ 1,8 milioane de utilizatori in Romania, Linkedin poate deveni puntea de legatura dintre serviciile sau produsele tale si angajatii companiilor care vor lua decizia.

Printr-o campanie eficienta de Linkedin Ads nu numai ca vei reusi sa ajungi la companiile pe care ti le doresti pentru produsele si serviciile tale, ci poti targeta strict persoanele care ocupa functiile specifice deciziei de achizitie. 

Deloc intruzive, ad-urile de Linkedin Ads si varietatea acestora vor contribui la atragerea celor mai relevante dintre lead-urile tale pentru campaniile B2B.
Prin comunicarea celor mai relevante beneficii si CTA-uri care sa interactioneze cu segmentele tale de public tinta, poti atinge usor performanta optima a ad-urilor tale de Linkedin. 

Targetarea LinkedIn Ads

In functie de profilul si obiectivul afacerii tale poti targeta in functie de criterii precum job title, job seniority, industrie, companie, numar de angajati si multe alte detalii ce tin de latura profesionala.
Cu cat cunosti mai bine profilul clientilor tai, cu atat va fi mai usor pentru campaniile tale sa isi atinga obiectivele printr-o targetare eficienta Linkedin Ads.
Dincolo de succesul campaniilor B2B Linkedin Ads poate contribui si la desfasurarea campaniilor de recrutare si HR. Fiecare potential angajat al companiei tale detine un profil de Linkedin actualizat cu cele mai recente informatii despre experienta si skill-urile dezvoltate. 

Campanii Linkedin Ads
https://branddigital.ro/wp-content/uploads/2016/07/pricing_spaceship-1000x717.png

De ce Brand Digital?

Experienta cumulata in campaniile pay per click ne-a invatat sa privim dincolo de CTR si CPC si sa intelegem ce conteaza cu adevarat pentru afacerea ta.

Luam in considerare si indicatori precum: sezonalitatea, cash flow-ul, restrictiile si politicile oficiale, planurile de expansiune, KPI relevanti afacerii sau activitatea trecuta de marketing.

Integram cu succes promovarea prin Linkedin Ads in mixul de comunicare al afacerii tale. Implementam campanii, optimizam in mod constant si ne bucuram de rezultate.

 

Impresii generate

195000000

Counter image

Clickuri generate

85000000

Counter image

Bugete administrate lunar (€)

30000

Counter image

Clienti fericiti

50

Counter image

Rata de succes %

98

Counter image

Contacteaza specialistii nostri in Linkedin Ads

//www.maller.ro/branddigital/wp-content/uploads/2016/07/service-detail-2-3.png
Completeaza formularul Completeaza formularul alaturat pentru a intra in contact cu unul dintre specialistii nostri in Linkedin Ads. 

Pentru a eficientiza procesul ne poti oferi inca de la inceput cat mai multe informatii despre afacerea ta (ex: ”Am deja un cont de Linkedin Ads si doresc optimizarea acestuia”).